lauantai 14. maaliskuuta 2009

kulunutta viikkoa ja tulevaa viikonloppua

Niin se vaan emnnä huristi tämäkin harjoitteluviikko. Toinen viikko nyt kolmen viikon harjoittelusta takana. Mennyt on aika kyllä nopeesti. Iltaisin väsymys painaa; ei taija hemppa olla kohillaan kun kukaan ei muista noita rautalääkkeitä syyä ja hautajaisjärjestelya on ollu ja muuta asioiden hoitoo myös. Parturi on nyt hoidettu. Naistenpäivänä saatiin Jonnan kanssa yhteiset tulppaanit ja tämmöset emäntä suklaamuna :)
Jonna alottelin tuossa leikkimattoo. Ollaan menossa tässä vaiheessa:Seuraavaksi pitäs leikata puita ja kiviä yms. tuota koristamaan. Kierrätyskankaista siis taas teen.

Villasukkaa pukkaa. Sain valmiiksi ensimmäiset mummon alottamista sukista:
Nämä valmistui sillon pe iltana. Ja seuraavax lähtee tästä:Projekti mallista neulominen on jäissä. Olisin siinä vaiheessa että pitäs taas neuloo mallista ja nyt ei vaan jaksa. Parempi keskittyy noihin tuttuihin ja turvallisiin neuleisiin. Pääsee vähemmällä purkamisella. Tämän viikonlopun aikaan pitäs Jonnalle hae tehhä hautajaisia varten. Siihen pitää kyllä voimat jostain kaivaa. Arviointia on myös väännettävä. Tänään menen äidin avuksi leipomispuuhiin. Mukavaa viikonloppua kaikille.

3 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Mummot osaa. Minulla projekti vanhoista sukista, pitää joskus näyttää.

Kirsi kirjoitti...

Kyllä tämä työharjoittelu häiritsee harrastuksia. Ei nimittäin jaksa enää kotona blogata, kun päivän tuijottaa näyttöä.

Kirsi kirjoitti...

blogissani on jotain sinulle.