perjantai 19. kesäkuuta 2009

Suomen kesä: kylmä ja vähäluminen

Täällä vapaat menee potiessa tautia, joka ei kyllä tunnu hellittävän otettaan. Mitään ei synny, kun pää on täysi räkää ja kumartuminen saa poskiontelot hajoamaan.

Mie tuossa kävin osallistumassa yhteen tutkimukseen ja sieltä sitten pompsahin näille sivuille. Kovasti aloin miettimään tuota asiaa ja kyllä se vain niin on, että miun pieni luonnonsuojelija alko taas nostaa päätään ja mietinkin mitä voisin tehhä ite vielä paremmin. Harmittaa nämä muutokset joita maailmassa tapahtuu. Pistää taas mietintä myssyä päähänsä...

Mie tuossa innostuin kuvaamaan yhden kastikkeen kun siitä tuli aivan mielettömän hyvää kaikessa yksinkertaisuudessaan. Jonna oli poissa kotoa, joten vanhemmat herkuttelivat kermaisella kastikkeella:Kinkku-sinihomejuustokastike:

1pussi kinkkusuikaleita
75g sinihomejuustoa
4 sipulia
2prk ruokakermaa
ripaus valkopippuria
ruohosipulia

Kuullota sipulit pannulla, lisää kinkku ja sinihomejuusto. lopuksi kerma ja mausteet. Valmista kun kerma on lämmennyt. Älä keitä. Tarjoile pastan kanssa. NAM NAM

No jos käsityöt seisoo niin uusia suunnitelmia sen sijaan tulee koko ajan. Tuli hankittua tällainen:

Lopuksi haluan toivottaa kaikille hyvää juhannusta. Meillä se menee rauhallisesti tässä kotona ja sitten huomenna töihin :) Tään päivän käytän akvaariokalojen etsimiseen kasvien valtaamasta altaasta. Miten nuo noin paljon leviää?

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Onpa sitkee tauti. Hauskaa juhannusta kuitenkin :), mäkin vietän sen kokonaan töissä.

Outi kirjoitti...

Oikein mukavaa juhannusta teillekin =) Tuo kastike näytti niin herkulliselta, että heti tuli nälkä ;) Onneksi kohta on luvassa grilliruokaa; kanafileitä, kesäkurpitsaa, maissia, tomaatteja.... Koitahan parannella itsesi!

routa kirjoitti...

Iloista juhannusta! taitaa nuo nukkekotijutut olla mukaansatempaavia.

Hanna kirjoitti...

:) Joo, suomen kesä on vähäluminen... Ensi viikoksi onneksi lupasi vähän parempaa. Jos saisi käyttää hellevaaatteita joskus.. Toivottavasti paranet pian, kipeenä ei oo kiva olla. Joko Kirsi toi siule ne massat?

jantta kirjoitti...

Tänne tulla tupsahin toisen blogin kautta. Jään hetkeksi lueskelemaan :)