keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Pikaista päivitystä taas

Siis meijän uuvvet asukkaat saivat nimet: Vilkku ja Mörökölli. Jonna on sitä mieltä että toinen ei ole niin sosiaalinen vaan mököttää. Vilkun häntä sai vähän pipiä kun kaveri oli päättänyt kuljetuksen aikaan siitä napata. Nyt pidetään vain hyvä huoli ettei pääse menemään pahemmaksi. Aksolotlista löytyy tietoa täältä ja täältä ainakin. Meillä on näitä ollut ennenkin, mutta ikä teki heille tepposet. Nämä uudet ovat vasta 10 senttiä pitkiä.Kerrassaan ihania. Syövät oikein nätisti kädestäkin. Nyt pitää vaan ostaa lisää ruokaa näille kamuille. Meillä on jotain toukkii pakkasessa ja katkiksii kans niillä pääsee alkuun.

Langatkin saapuivat:Nyt pitäs vaa repii se aika neulomiseen ja virkkaamiseen. Yksi kerä tuleekin sitten jälkitoimituksella.

Joskus on tullu tehtyy tämmönen muumi pussukka:Muistaaksee joskus joulun alla. Nyt otin käyttöön kun löysin ja laitoin anopin digikameran siihen. Mahtuu myös ohjekirja ja akkuja mukaan. Nyt vois koettaa sit tehhä jotain noille langoille.

1 kommentti:

Marjo kirjoitti...

Mie tuon solmusysteemin näytille (jos muistan...). En oikein osaa selittää sitä. Just keksin, että voisinpa laittaa kuvankin blogiini. Mistä saisi toimivan pään???