tiistai 5. tammikuuta 2010

Lunta, Lunta

Kyllä se on ihanaa kun on oikea valkea talvi. En ollenkaan ole talvi-ihminen mutta pidän talvesta kyllä valkoisena enemmän kuin muuten. Tykkään tehdä lumitöitä sillä se on todella hyvää liikuntaa meikäläisen makkaroille. Ihanaa katsoa, kuinka lapset nauttivat lumen suomista mahdollisuuksista. En ole vielä jaksanut raahautua hiihtämään, mutta odotan kovasti nättiä päivää sitäkin hommaa varten. Luistelemassakaan ei ole nyt tullut käytyä. Tosin lunta kun sataa koko ajan niin ei se luistelu silloin niin mukavaa ole. Onhan tässä vielä talvea jäljellä.

Tein tuossa ävähn aikaa sitten Hyvinvoinnin tavaratalosta tilauksen ja hankin itselleni pesupähkinöitä ja sappisaippuaa. Pitää testailla joku pv.

Akvaarioiden pesussa ei viimeksi ollu siten yhtään mitään kivaa. Ilmeisesti letkussa liitäntöjä varten oleva klemmari alkaa olla tiensä päässä ja näin ollen tykkäsi ensin laskea vettä liitäntä kohdasta olohuoneen lattialle ja sitten sama homma keittiöön vaikka kuinka tiukkasin sitä. Nyt pitäs sit rautakauppaan koettaa suunnata kun ei oo yhtään uutta klemmaria kotona. Ehkä tuo mies vois käydä jos nätisti pyydän.

Kiitos Jantalle ulkosuodattimesta, sain senkin toimimaan kunhan olin ensin itseni kastellut. Mikähän siinä lienee että nuo ulkosuodaattimet ei miusta tykkää ja onnistun aina saamaan itseni päälle sitä vettä.

Kasvit pitää tänään istutella ja akvan sisäsuodattimet pestä. Jonnan huoneen akvaariossa on miljooonakala vauvoja ja tykkäävät kovasti olla. Tajusin hetki sitten että tänään on Aina oikeiden tapaaminen. Nyt pitää alkaa valmistautumaan ja ettiä jotain tekemistä mukaan :)

Ei kommentteja: