maanantai 30. toukokuuta 2011

Yökyöpelin kuulumisia

Pari pesupussia kummitytön pyykkejä varten :)

Jokainen on varmasti lukenut kuinka Kela on päättänyt lopettaa peittojen lahjoittamisen 100vuotta täyttäville säästösyillä. Se kuinka paljon kustannuksia näistä peitoista vuoteen on, tarkoittaa noin 3000 euroa. Samaan aikaan kun Kela teki päätöksen peittojen lahjoituksen loppumisesta, hankittiin eduskuntaan 200 villapeitettä torkkupeitteiksi hinta 130euroa per peitto. Sitä sitten voi jokainen mielessään miettiä menikö tämä nyt aivan oikein ja mitä tuolla 3000 euron vuosisäästöllä sitten tänä vuonna tehdään.

Jokatapauksessa. Ystäväni päätti, että kansalaisten on aika toimia ja niin me aloitimme kunnianhimoisen urakan, johon ovat kaikki tervetulleita. Virkataan yhdessä peittoja maamme ikäihmisille. Tässä minun aloitukseni:

Näidenkin tilkkujen jälkeen on tullut jo muutamia lisää. Niistä kenties seuraavassa postauksessa.
Mikäli tämä aihe alkoi kiinnostamaan enemmän niin lisäinfoa saa allekirjoittaneelta ja facebookista löytyy ryhmä asiasta kiinnostuneille.


Äidin mies ystävä täyttää vuosia ja tein hänelle äidin puolesta pussilakanan.


Äiti sitten vastapalveluksena vaihtoi meillä kukkiin multia, kun oma allergia oli siinä vaiheessa ettei ollut toivoakaan multaan koskemisesta. Hyvä vaihtokauppa mielestäni :)


Näitä postauksia tulee melko hidasta tahtia. Mikähän siinä on että kuvat tulee kyllä ladattua koneelle ja usein tännekkin, mutta aikaa ei olevinaan ole päivityksiin? Noh näitä kyllä tulee pikku hiljaa kun vain maltatte odotella. On tässä välill äkyllä ollut aikaa, kun kaikki aikaan saannokset on olleet korjausompeluksia eikä mitään järkeviä juttuja. Joistakin asioista minulla taas uupuu kuvat eikä niistä viitsi puhella ennen kun saan ne kuvat eli nyt muisti aikaan seuraavana vuorossa maili siskolle :) Mukavaa yötä kaikille!

1 kommentti:

Marjo kirjoitti...

Miulla taas on ongelmana kuvien laitto koneelle...