perjantai 25. toukokuuta 2012

Neulottuu, ommeltuu...

Äitini on joskus pyytänyt tekemään patalappuja ja silloin niitä sitten urakalla tein. Nämä puolivalmiit löyty kaapista niin tekasimpa poikkeen, näitä löytyi vielä lisää. Armeijan käyttöönkö kuvittelin tekeväni, näyttäs et ois koko kompanjalle noita :D.

Neitille joskus tuli aloitettua pontso, itselle samanlainen puikoilla, väri kylläkin valkoinen. Uskokaa tai älkää. Mutta tämä siis kokoa neiti. Vihdoin valmistui ja tämähän on kiva vaikka viileämpinä kesäiltoinen mekon kanssa.
Tässä jo huhtikuussa tehtyä. Eli päätettiin Neidin kummin kanssa vähän tuunailla. Ajatus kierrätetään ja tehdään itselle kivoja kesävaatteita. Omat kaapit ja äitini kaapit osin käänsin ympäri ja neidin kummi omansa, tästä kasasta homma lähti liikkeelle:                          
Huom! kuvassa näkyy miun ompeleman verhon kulma ;)
Mie päädyin ottamaan kasastä nämä.
Ja tässä tulos. Vasta sain nuo kädentiet ommeltua, miun toinen ompelukonekkin on varikolla kun poljin sylki sisällöt ulos, mutta onneksi toinen toimii. Nyt siis sopivan väriset langat koneessa niin sai tehnee.


Lisäksi tein tuon harmaan paidan alaosasta perushameen. Lisään sen kuvan vielä tähän kun muistan nappasta kuvan, tuli nimittäin se just mieleen kun tätä kirjoitin.

Ei kommentteja: