lauantai 2. lokakuuta 2010

Pulinaa

Kyllä tuo aika juoksee, mihin lie on menossa. Tuntuu ettei se riitä mihinkään. Paljon on hommii jotka pitäis / haluis tehhä ni ei oo aikaa tai sit on niin väsynyt töistä ettei jaksa. No oon kirpparilta tehny kangas löydön:Aivan ihanaa trikoota. Kuka vaa ehtis ommella :) Mallikin on vielä vähän hakusessa mutta jotain ajatusta on. Nämä tuli taaskesällä ostettuu kangastukusta:Kankaana siis nekin edelleen. Lähinnä noita korjausompeluja on tullut tehtyä. Ehkä mie joku pv saan muutakin aikaseksi.
Sain lahjuksiakin kun tuli vuosia täyteen (jo elokuussa):

Kiitos vaan äidille.

Sisko lahjoi näillä: Kiitos vaan hänen poppoolle. Ruotsista ei kuulemma löytyny ohuempaa lankaa. Kummipojalta sain oman paketin, hän oli ihan itse paketoinutkin:
Hellyyttäviä, nyt puuttuu enää amme jossa noita uittaa kera itsensä :) Pitänee alkaa toteuttaa siskon tyyliä, kun on kylpyankkoja eikä omaa ammetta on aina hyvä syy mennä hotelliin :D

Kirsille kiitos tästä paketista:
Edelleen siis ovat paketissa koska en ole voinut avata ennen kuin sain kuvan aikaiseksi. Toisekseen miula on kyllä noita keskeneräisiä töitä...

Jotain pientä valmiina:Jonna sai uudet sniikkerit kun edelliset oli jääneet pieneksi. Nämä ovat olleet ahkerassa käytössä jo ennen kuvan ottoa.

Ei kommentteja: