maanantai 23. maaliskuuta 2009

Suksilla

On täällä syntynyt jotain. nimittäin lankaa on ostettu. Lohtulankaa. Jotain on aluillakin: tiskirättejä pukkaa on niin kivan väriä:
Eilen oli ihana ilma. Samoin kuin toissapäivänä. Aurinko paistoi ja antoi hyvän syyn mennä ulkoilemaan. Me päätettiin Jonnan kanssa kaivaa sukset kaapista ja lähtee Nyrkkimäkeen hiihtämään. Mie oon hiihtäny vissii 13 vuotta sitten viimex. Aloitettiin harjoitukset 700metrin lenkistä, jonka ahkerina ja reippaina tyttöinä kiersimme kaksi kertaa.Tässä siis pienempi hiihtäjä. Nythän meillä on siis 1,4 kilometriä jo tälle talvelle (oikeesti Jonnalla on paljon enemmän, mutta siitä ei puhuta). Nyt jatkamaan kouluhommii. Näitä keskeneräisiä töitä kun koetan saaha vähemmäksi. Kaksi tehtävää jo tänään valmistui ja kolmas on toisten hommia vajaa. Odotan että saan ne ja kasaan paketin ja sit kommentointiin.

3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Juu on tuosta hiihtämisestä aikaa itsekullakin :) Voimia ja jaksamista teille.

Hanna kirjoitti...

Ihania tiskirättejä :) Pitäisi vissiin itsekkin väsätä kun ne on niin helppoja. Mistä langasta on hyvä tehdä? Mie inhosin hiihtämistä ala-asteella kun en osannut hyvin. Nyt voisi ehkä yrittää uudelleen kunhan lapset kasvaa hiukan isommaksi.

Luomulaakson Maria kirjoitti...

Että ihminen voi olla pönttö!!! Tiesin kyllä, että olit aloittanut tämän uuden blogin, mutta jotenkin se sitten unohtui ja ihmettelin vain, että et sitten pahemmin päivittele blogiasi nyt. Blogilistalla olen merkannut vanhan blogisi...