torstai 23. huhtikuuta 2009

kuulumisia!

Pitkästä aikaa taas täällä. Ette usko mitä oon tehny tämän ajan kun mitään ei ole täällä tapahtunut. No opinnäytetyötäpä hyvinkin. Nyt se on valmis. Eli siis meistä se on valmis ja meni nyt ohjaavalle opettajalle tarkastukseen ja sen jälkeen menee toiselle opettajalle ja äidinkielen opettajalle. Mutta nyt alkaa näyttää siltä että valmistuminen on kuin onkin mahdollista.

Mitään käsitöitä ei täällä siis oo tehty kun tuo on ollu nyt tärkein ja siihen on menny illatkin. Eilenkin kun pidin taukoo emmarin verran niin Jonna tuumasi eikös opinnäytetyö tyttöjen pidä tehä opinnäytetyötä eikä katsoa televisiota. Kertonee aika paljon.

Tiistaina oli yhet tylsät luennot ja valmistui tämmöstä:Palailen viikonlopun aikaan jos täällä tapahtuu jotain. Seuraavaksi ois kyllä kaivettava tenttikirjat ja tekemättömät tehtävät esille ja saatava niihin selvyyttä.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Taisit löytää uuteen blogiin. Ihan niinkuin miulla ei olisi muuta tekemistä niin tekasinpa oman piän tuotteille oman paikan. Nyt on vähän aikaa tässä kun odottelen kokouksen alkamista.

Hanna kirjoitti...

Miula on vielä ne siun massatkin ja mie voisin joskus hakea ne soodat :) Nuo korut oli aikamoisia kokeiluita, kädet meni kyllä kipeäksi kun niitä niin innolla muovailin! Olis kiva nähdä kunhan siun kiireet helpottaa. Hauskaa vappua!