sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Hauskaa vappua!

Ulkona on niin ihana ilma kuten tässä on viikon verran ollutkin. Tänään on kyllä pakko olla taas ulkona. Meillä neiti on viime viikon torstaista lähtien ajanu ilman apupyöriä pyörällä, joten sitä on nyt harjoteltu sit ahkerasti.

Lauantain olin yhdistystä koskevassa koulutuksessa ja sain siellä vähän virkattuu. Pari tiskirättii valmistui siinä sivussa. Koulutus oli hyvä mutta uutta en periaatteessa oppinut. Sujuvasti unohdettua palasi mieleen.

Lauantaina ja sunnuntaina tuli vähän harravoitua pihassa ja sen kyllä sitten tunsi tukkoisuutena. Kyllä tää siitepöly aika on niin kivaa. Iso akvaario tuli myös siivoiltua, ois vaa tuo pieni vielä tään viikonlopun aikaa. Paavolle vaihoin kaa puhasta taas ja hetihän se oli herran mielestä sotkettava. Pitää siis huomenna varmaan vaihtaa uutta.

Oppari saatiin takaisin ohjaavalta opettajalta ja korjauksia on nyt sit tehty. Uskon että siitä ihan hyvä tulee. Laitettiin vapun kunniaksi se oppareille ja äidin kielen opettajalle ja toiselle opettajalle luettavaksi. Nyt taas odotellaan.

Nyt taijan siirtyy muihin hommiin ja odottelen, tämä alkaa huomenna:
Kaikille oikein hauskaa vappua ja pitäkää toisistanne huoli!

1 kommentti: