tiistai 28. heinäkuuta 2009

kesä ja kärpäset

Nyt on taas yövuorot takana. Mikään ei etene käsityörintamalla. Siitähän saa syyttää vaan kauniita ilmoja, jolloin tulee vain puuhailtua pihalla. Loppuviikosta ois reissuun lähtöä tiedossa ja pitäisi siis alkaa pakkailla. Viikolla on kuitenkin tehtävä töitä normaalisti, joten pakkailua ei voi jättää viime tippaan tai puolet kamoista puuttuu. Eipähän tarviis sit niin paljon reissussa ostaa uutta jos muistas kotoa pakata mukaan.

Mie taas muuten alotin uutta työtä vaikka entiset seisoo nurkissa. Piti nähkääs saaha yövuoroon taas aivotonta tekemistä. Mitään missä pitää kuvioita tehhä tai muuta ei onnistu meikäläiseltä väsyneenä. Nyt ei sit oo tulossa tiskirättii. Sitten taas tähän uuteen työhön piti saaha lisää lankaa, joten kävin juuri tekemässä tilauksen. Samalla tilasin lisää lankaa erääseen keskeneräiseen työhön, jonka jatkaminen on mahdotonta ilman sitä. Hyvä mie, kun aattellen näitäkin välillä. Ei kyllä puhuta mitään niistä kymmenestä kerästä muuta lankaa josta on suunnitelmissa yksi työ, jotka tuli myös tilattu samoilla kuluilla, eihän?!?!?

Akvaariotkin tuli pestyä eilen kaikki KOLME kappaletta. Tuohon pieneen tulee tänään uusia asukkaita ja nyt on kaikki valmiina heitä varten. Olen pitänyt akvaariota toiminnassa tarkoituksella vaikka elämää siellä ei ole kovin paljoa ollutkaan. On vain helpompi aina aloittaa kun on akva jo valmiina. Tilasin uuden suodattimenkin, täältä. Nyt vaan oottelen sitä saapuvaksi. Kiitos vain Jantta vinkistä :)
Kuvassa siis toinen uusista asukeistamme :)

Jonnan kanssa kaivettii maalit esille ja alettiin maalailla kertyneitä juttuja. En aina kehtaa jonkun pikku homman takii kaivaa noita maaleja, joten kerään niitä enemmän kasaan ja maalaan sit kerralla.Tämäkin jäi kesken kun piti töihin lähteä, joten homma jatkunee huomenna.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Nyt mie lähen nukkumaan kun aamulla on töihin meno.

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

siis mikä toi on toi elukka!? ihana <3.

katja_helena kirjoitti...

Aksolotli ja näitä asustaa meillä nyt kaksi. Nimetkin jo saivat Jonnan toimesta.

Sini kirjoitti...

voi ei! mieletön. et varmaan ota neuletapaamiseen mukaan xD. mullakin alkaa työttömän arki niin on jopa mahdollista päästä joskus sinnekin.

katja_helena kirjoitti...

Joo mie vähän luulen että tapaamiseen aksot ei pääse mukaan :)

Katja

jantta kirjoitti...

Aika veikeitä "otuksia":) Ole hyvä vinkistä ;)