sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

sunnuntaita

Vapaa päivät menee aina vauhdilla. Miusta ois niin kiva tehhä kaikkee, mutta nyt ilmeisesti tästä köhästä johtuen en saa aloitetuksi mitään. Väsyttää vain niin kovasti koko ajan. Tänää pitää sitten taas mennä jo töihin.

Yhden tiskirätin sain sentään tehtyy:
Löysin netistä ohjeen piipunrassi nalleen niin olihan sitä tuossa hyvä kokeilla:Mikäli innostuit niin ohje on täällä. Mie innostuin pupujakin sitten tekemään. Hauskaa vaan kun yhtään ruskeeta rassii ei sitten löytyny meiltä. Mihin lie kaikki kadonneet, nyt tuli sitten tällaisia kirkkaan värisiä.

Sisko on siis näitä minijuttuja miule ostellu ja keväällä siis toi messuilta tämmöisen:Aika nätti. Sitten sisko toi miula aitoja:Nää menee sitten varmaan miun kahvilapoksiin. Eilen aloin valmistella tuoleja sinne kahvilaan illalla. En jaksanut muuta kuin leikata ylimääräiset pois korkeista että pääsee päällystämään tuolit joku pv. Tänä aamuna tuli leikattua lehmätalja lattialle:
Eilen käytiin Niinan ja Jonnan kanssa rannalla ja tarkoitus oli että Jonna olisi uinut. Olikin niin tuulinen ilma että uinti ei kiinnostanut. Kotiin kun tultii lähti neiti taas ulos ja siellähän se menikin kivasti koko päivä. Hän on nyt kovasti kiinnostunut etanoita etsimään ja pitihän niitä äitin sitten eilen ennen lenkkeilyy kuvaillakkin:
Tuttava perheen poika tuli miehen ikään ja tällaisen kortin sai hän:
Kortti on tehty viisi minuuttia ennen lähtöä, kun huomasin että kortti puuttuu.

Nyt töihin!

3 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Noita kotiloetanoita meiltäkin on jo löytynyt :( ...hiukan olen huolestunut :) sillä ne kai tekevät aika paljon tuhoja.

Kirsi kirjoitti...

Jonnalle hyvää nimipäivää! T:Aapo

jantta kirjoitti...

Lehtokotilot on inhottavia puutarhassa. Söivät esi perunanlehdetkin rei'ille.