tiistai 22. syyskuuta 2009

päivitystä

Ilmottauduin mukaan tähän: Ryhmäni on Perunalaari. Nyt pitäs sit vaa saaha jotain aikaan tälläkin saralla. Tarvetta kyllä olis ja lankaa löytyy. Alkukuusta pidimme taas neuletapaamista ja tein siellä tätä:
Kuvassa on vasta ensimmäinen kerä menossa, nyt olen jo toista päässyt tekemään, mutta enpä paljon muuta

Tää värssy oli positiivareiden aamiasella joskus ja tää kuvas niin hyvin tuota harjottelun alkuu. Noinhan se just menee.

Taito määrää sen, mitä kykenee tekemään.
Motivaatio ratkaisee, mitä tekee.
Asenteesta riippuu,
kuinka hyvin sen pystyy tekemään.

ETSINTÄKUULUTUS

Löytyisikö keltään lisko / dragon ja enkeliservettejä miule myydä. Kutakin tarvitsisin ehkä kaksi kappaletta. Otathan reilusti yhteyttä, joko mailitse tai kommentoi yhteystietojen kera niin otan sinuun yhteyttä. Kiitos jo etukäteen.

Ompelukonettakin on tullu välillä kiusattuu. Korjaushommia oon tehny lähinnä. Parit farkut on korjailtu ja lyhennetty ja yhteen huppariin vaihdettu resoreita. Äsken tein Jonnalle hatun, on ollutkin pitkään to-do listalla. Nää syksykelit on niin vaihtelevat ja meijän neiti on kova menemään et villapipo on liian kuuma ni tein trikoopipon näillä välikeleille:Näitä pitää tehä lisääkin että saa sitten pesuunkin välillä ja vaatteiden mukaankin katsoa mitä laittaa. Jonna on tosin niin taiteilija et ei paljon väliä sopiiko vaatteet toisiinsa kunhan vain on nättii kimalteet helmet vaaleenpunaset yms on suosikkeja, hello kittyä unohtamatta.

Nyt kun on saanu harjottelun käyntiin ja nää muut syyshommat alkuun ni tuntuu että pikku hiljaa alkaa noille käsitöillekkin olla aikaa. Ensin on kuitenkin parit kirjalliset hommat tehtävä. Sain mukaan tänään tarhasta Jonnan varhaiskasvatussuunnitelman ja sekin pitäs miehen kanssa täytellä.

Nyt mie lähen kattoo emmareita. moimoi

2 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Kiva lukee siun kuulumisia. Harmi kun ei oo aikoihin nähty ku en oo päässyt Aina Oikeilemaan. Katotaan nyt ens kuussa, taas miten käy. Mukavaa viikon jatkoa!

Miriam kirjoitti...

Jotenkin kuulsotaa tutulta toi sun kommentti minkä värinen tahansa käy, kunhan on vaaleenpunanen, kimaltava ja Hello kitty ;) Meilläkin asuu neiti pikkuinen, jolle v.pun ja kilmalteet +HK on ihan must :)