sunnuntai 27. syyskuuta 2009

siivousta ja opinnäytetyötä

Miten ihmeessä joku on voinut suunnitella niin että vesimittarit sijaitsevat vaatehuoneen perällä? siinä on tietysti yksi syy aina siivota tuokin komero, sillä meillähän se toimii ikäänkuin varastona. Siellä on lankaa, kankaita, kausitakkeja, kansioita, miun laukut yms. Sitten aina kun ei tiiä mihin jotain laittas ni se tyrkätään siitä vaatehuoneen ovesta sisään. Tälläkin hetkellä se on ääriään myöten täynnä ja ma sen pitäs olla silleen tyhjä et ne huoltomiehet sinne pääsee lukemaan mittarit. No siis tiedätte mitä mie oon tekemässä tänään. Tuo huone on niin typerän mallinenkin: kapee ja pitkä.

Neulontahommat etenee edelleen pontson muodossa, kolmas kerä menossa. Hitaasti siis ja varmasti. Sukat odottaa tekijäänsä. Nyt alkaa olla kyllä pakko niitä alotella, koska neidillä ei ole kuin yhdet sopivat villasukat ja siksikin kun pukki on niitä paketteihinsa pyytänyt.

Eilinen menikin kivasti opinnäytetyön parissa. Oli kyllä ihan kiva tehdä sitä, taitaa nimittäin olla niin et miussa asuu sittenkin se pieni tutkija, vaikka edellisen opinnäytetyön jälkeen sanoin opettajalle että kun oon nää opinnäytetyö tehny ni koskaan en tee mitään tutkimusta. Nyt oon sit yllätyksekseni alkanut nauttia siitä. Oon kyllä ennenkin noista kirjallisista kouluhommista tykännyt, mutta tuo ensimmäinen opinnäytetyö tuntui kyllä liian suurelta urakalta silloin kun sitä teki.

Mutta nyt miun on mentävä tekemään tuota siivousta tai se jää tekemättä ja huoltomiehet kiroilee ja jättää lapun, että lue kuule vaa itte saakeli mittaris :)

PS. Edelleen kaipaan servettejä (Enkeli, lisko, gragon). Ilmoittaisitko jos sinulla sellaisia nurkissä pyörii niin että voisit antaa / myydä miule muutaman.

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minä jo unohdin servettitoiveesi, mutta ainakin enkeliservettejä löytyy... jostain komeron kätköistä... :-)

routa kirjoitti...

jostain syystä expoler näyttää taas outoja merkkejä, piti kurkata tuliketulla siun sivut (onneksi on molemmat koneella). ehkäpä siinä mittarissa on just se hyvä puoli että pakko järjestää. Mikähän mittari pitäsi keksiä miun työhuoneeseen?

Luomulaakson Maria kirjoitti...

Meillä mittari sijaitsee siivous"kaappin" (joka edellisellä asuukaalla olikin jonkinlainen eteinen...) perällä. Ei paljon naurata sekään paikka. Kyse on enemminkin pienestä huoneesta. Meillä se on se paikka, jonne kaikki ylimääräinen roina tunegtaan, kun joku on tulossa kylään ja sitten ne roinat unohdetaan sinne...ja mittarin lukeminen olis täälläkin edessä. Lappu asiasta tuli viime viikola...

Kirsi kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotakin.