torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää vuodenvaihdetta!

Tuli luvattua se uusi tekstikin tämän vuoden puolella niin tässä sitä nyt sitten tulee. Ensinnäkin voisin kertoo et jossain vaiheessa loppuvuotta on tullut hankittua tällaista vanhaa kirjasarjaa:
Vilaustakaan en oo ehtiny niille suomaan, mutta ehkä tässä ehtii joku pv.

Sitten sitä ompelupuolta. Vietettiin taas serkun avokin kanssa ompelupäivää ja mie sit innostuin tekemään kasvojen puhdituslappuja, kestona tietenkin:
Sointu teki sitten pesupussit niitä varten sillä miula jokunen tovi vierähti siinä tehhessä. Katos kun johonkin hurahtaa niin eihän sitä heti kesken lopeteta. Tuli noita lappuja tehtyä semmonen 110 kipaletta :) Riittänee hetkiseksi. Idea on siis vihreän kankaan blogista ja iso kiitos sinne.
Näitä kankaisia nenäliinojakin on tulossa muitakin. Tuo vanha pussilakana on ihanan pehmeä ja sopii tähän tarkoituksen juuri sopiva. Kiitos tästäkin vihreän kankaan blogiin :)

Sitten muutamat joululahjat joita sain:
Ihana kaulakoru, joka ois sopinu valmistujaisiin mekon kanssa täydellisesti, mutta ei siis ollut silloin käytettävissä. Kaunis.
Muutama ihana kirja. Tuossa askastelukirjassakin oli vaikka mitä kivaa mitä nopeasti sitä selasin. Kinsellat on ihania. Krooninen koirakuumekkin meillä on aina.Sitten lämmintä jalkaan. Ihanat lehmätossut, kuva ei tee oikeutta. Vielä ois vaikka mitä kerrottavaa ja näytettävää, mutta kaikkea ei voi vielä näyttää ja aikakin loppuu kesken. Jätän siis teidät jännityksellä odottamaan :)

Seuraava postaus lienee ensi vuonna siispä toivotankin kaikille oikein rauhaisaa vuoden vaihdetta ja olkaahan varovaisia pakkasen ja ilotulitteden kanssa.

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Mitä käytit noissa kasvojen puhdistuslapuissa? Noita voisin tehdä, kun kummasti pumpulilappuja kahden naisen huushollissa kuluu... :-)

Oikein hyvää uutta vuotta!

katja_helena kirjoitti...

Ihna vanhaa froteepyyhettä käytin ja olivat kuulemma hyviä että silmämeikkikin lähtee hyvin pois. Mietin jos tekis muutaman semmosen mis ois toine puoli frotee joka on hieman karheempi ja sitten toinen flanelli joka olisi hieman pehmeämpi. Niitä varmaan seuraavaksi. Sitten kun on pari kolme pesupussia ni kerää yhtee niit likasii ja pesee sitten kerralla. Näppärää.