sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Joulua!

Tämä joulukuu on arvatenkin mennyt joululahjojen kimpussa, joihin ei ole ehtinyt koskea ennen valmistumista ollenkaan. Koska tykkään antaa oma tekemiä lahjoja niin niitä saivat ihmiset myös tänä jouluna. Mitään suuren suuria ei ehtinyt tähän hätään mutta jotain pientä kuitenkin:

Tyynyjä. Tein kaikkiaan 7 sydän tyynyä ja kolme pyöreääTyynyt olivat suosittuja ja saajat tykkäsivät niistä paljon. Meille jäi itselle siis tuo hello kitty ja sehän kannetaan joka paikkaan mukana.

Kummi ja mummilahjoina tehtiin Jonnan kanssa kauratyynyjä:Näitäkin tuli useita tehtyä ja kiitosta tuntui tulevan. Toivottavasti lämmittävät mukavasti tämän kylmyyden keskellä.

Äidin puolesta tein hänen miehelleen:Lannevaatteen sekä samanvärisen pyyhkeen, josta ei nyt ole kuvaa kun on sen verran tylsä kuvattava.

Sitten tein siskolle myös tarpeellisia juttuja:
Hän toivoi kangaskasseja ja näitä oli puolivalmiina, kiitos vaan Sini. tyynyliinoja tein hälle myös. Tyynyliinat samoin kuin kassit on tehty kierrätyskankaasta. Siskoni on snoopyfani. Sitten tein vielä noita peflettejä. Tämäkin oli toive ja sitten piti miettii miten puoli sokeat ilman silmälaseja ne erottavat toisistaan ja sitten jokainen sai kuvan joka on mieluinen. Anssikin osaa nyt antaa oikeat oikeille omistajilleen, hän on se ainoa jolla on hyvä näkö.

Mitään neulottuja ei sitten valmistunutkaan kun noihen koulukiireiden hellitettyä sain ihottuman päällensä. Eli nyt pitäs varmaan alkaa neulomaan jo ensijouluksi villasukkia :)

Sitten joulusta hieman aikaisempaan. Ennen joulua tuli juhlittua päättäjäisiä. Neljä vuotta uurastusta takana ja nyt olen terveydenhoitaja. Voisin sanoa että kyllä se kannatta. Tahtoisin laajentaa omaa osaamista tuonne luonnollisempien hoitojen puoleen ja opinnäytetyömme Kuin kengurunpussissa on osa minulle sopivaa ideologiaa, niin luonnollista.

Tarjottaviakin tuli tehtyä, pitkästä aikaa kun oli aikaa hieman jopa leipoa:

Jauhelihapiiras
Pikapullaa

TelamiinaOsa ohjeista löytyy Allergialeivontaa blogista, jauhelihapiirakanohje pitäisi sinne varmaan kirjoitella.

Ompelukärpäsen puraisu on taas saatu joten lisääkin on ommeltu, osaa ei voi vielä julkaista kun saaja asiaa muualla eli kun hän ne ensin saa niin sitten niistä lisää. Osaa lupaan bloggailla vielä tämän vuoden puolella kunhan tulee ensin kaikki valmiksi. Samalla vois kertoo eilisestä ompelusessiosta. Mutta nyt pitäs kammeta ittensä siivoomaan akvaarioita...

3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Kauratyyny aivan ihana, kiitokset tontuille. Tulee kyllä tarpeeseen, sillä sitä ei kummilta vielä löytynyt :D Ja noista pefleteistä tuli tosi hienot.

kirsi kirjoitti...

onnittelut valmistuneelle!

Sini kirjoitti...

Katoinki heti että on tutun näköstä kangasta ;).