maanantai 21. kesäkuuta 2010

Koontia kuluneesta ajasta

Ensinnäkin on tullut hieman kirppareilla käytyä ja sieltä on sitten lankaa mukaan tarttunut. Pakko ostaa lisää, kun äitini on innostunut neulomaan ja tyhjentää miun lankavarastoja. Mitäs miule sit jää jos siitä kymmenestä (tai kahdesta kymmenestä) kilosta neuloo joku muu?

Pääsemme myös miehekkeen kanssa suorittamaan kallisarvoista tehtävää kummeina ja siinähän on taas hyvä syy ostaa lankaa:

Pientä lämmintä vauvalle viemisiksi. Ideaa otettu Garnstudion sivuilta, malli muutoin omasta päästä.
Koska jokainen tietää, että työt haittaa harrastuksia niin ompeluhommat on olleet pieniä, korjausompelua ja vähän jo joululahjoja ensi jouluksikin. Ideoita ois vaan ei aikaa toteuttaa. Ois muuten tarvetta taas keksiä jotain kummeilla ja mummeille eli jos on ideaa niin sais antaa kommentteja. Tykkään aloittaa aikaisin suunnittelun niin saa jotain tehtyäkin kolmivuorotyön ohessa :)
Koetan palailla pian taas, on jo pari juttua aloitettuna :)

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihana!

Mä haluisin kanssa kummeille ja mummoille sopivaa ommeltavaa, ei pää toimi yhtään. Tänä vuonna en ees yritä neuloo ku pari joululahjaa, ei vaan oo aikaa.

Hei toi russelin turvaliivi, ootko jostain kaavat löytäny vai teitkö ite? Onko sulla tallella niitä?

katja_helena kirjoitti...

Russelin liivin kaavat tein suoraan kankaalle erittäin helppoo eli jos tarviit voin tehhä kaavat siule ei mee montaa minuuttii niihin nimittäin. Mitä sillon testailtii ni hyvältä vaikuttivat.