sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Neulomisia ja arvontavoitto

Kävi tässä menneellä viikolla niin hauska juttu et keskellä yötä muistin että olin saanut pakettikortin ja se paketti on noutamatta vielä. No aamulla sitten pakettia noutamaan ja mietinkin että taitaa tulla tyttärelle paketti kun lähettäjää katselin.

Kun tulin kotiin niin tyrkkäsinkin paketin tyttärelle että avaappas sie. No hän sit availi ja oli todella hiljaa sit kahoin et mitäs se neiti sieltä mahtoi löytää. ASTIOITA, täh? no miekii sit et hetkinen ei tainnu ollakkaan se paketti mitä uottelin. Paketista löytyi lappu että onneksi olkoon olette voittaneet arvonnassa. Siis mie joka en koskaan voita mitään mistään sain nämä ihanuudet:

Todella kivoja ja jo käytössä hyväksi todettuja Arabia astioita ja paikka josta voitto tuli oli Serla. Eli kannattaa joskus käydä netissä osallistumassa arpajaisiin.

No sitten tässä kevät talven aikaan tuli neulottua miehelle peruslapaset:
Löytyivät nyt kun pääteltävien koria selailin ajatuksella että tätäkin pitäisi tyhjentää. Samasta langasta tein vielä itselleni pikasniikkerit:
Tykkään!!!

Kesän ihanuus:
Tykkään tykkään

Paavosta pieni kuva myös tänne välillä:
Jonna hoitamassa Paavon ruokintaa.

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanii astioita! Mä oon yrittäny koko vuoden osallistuu kaikkiin arvontoihin mut ei oo osunu voitto kohalle, hmph. Ja sit ku mä voitan ni se on salettiin joku ihan älytön ja jättisuuri voitto minkä kanssa oon ihan pulassa =D.

Paavo, awwww! Niin sulonen <3.

Siitä koiran turvaliivistä, ni varmaan saan katottuu tosta kuvasta sen kaavan itekin, kiitti vaan :). Näytti ainakin kovin yksinkertaselta. Totuus voikin sitte olla ihan toinen, ni huutelen sitte apua tarvittaessa.

routa kirjoitti...

söpö tuo Jonnan ruokittava.

katja_helena kirjoitti...

Sini se kaava on todella yksinkertainen :) oon tehny omille mummoille kauratyynyjä ja sit pyyhkeet koristenauhoin ja essutkin varmaan joskus...

Sini ja routa: Joo Paavo on hurmuripoika ja nyt niin innoissaan kun saa tuoretta syötävää ulkoa.

Anne S. kirjoitti...

Hei! Vastavierailulla ollaan, kiva kun löysit blogiini :) Paavohan on hurmaavan näköinen veijari, terkkuja vaan !