keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Joulua

Kyllä sitä tuli muutama lahja tehtyä tänäkin vuonna vaikka aika olikin melko tiukilla.
Sytykeruusuja tuli tehtyä parisen sataa ainakin, ehkä enemmänkin ja tehdas pyrii koko ajanRunonkin itse kirjoittelin mukaan paketteihin. Tulitikku rasioita Jonnan kanssa koristeltiin. Tämähän toimii myös mökki tuliaisena.
Serkut, siskon perhe ja hänen appivanhempansa saivat tämäntyyliset peffanaluset:
Tyttären kanssa on joka vuosi tehty kummi/isovanhempi lahjat ja tänä vuonna oli äidillä jo ideat tiukassa. Niinpä Neitokainen itse keksi että hänestä oma saunahattu on niin kiva et tahtoo jokaiselle semmosen ja tässähän niitä tulee:Jonnalla oli maalausvastuu ja kuviin pääsi aurinko pilvi ja lintu. Mie sit vaa leikkasin ja ompelin.

Muutama lahja jäi taas kuvaamattakin. Kummityttö sai lorupussin ja orukortteja siihen on luvassa lisää myöhemmin kun ehdin niitä tekemään, homma on kyllä hyvällä mallilla. Lisäksi siskolle tuli tehtyä kauppakassi, sillä muovikassityylillä. Toinen kummityttö sai neulotun pipon ja yksi pipo meni myös kummitytön veljelle.

Olin miekii vissii ollu vähän kiltti kun sain tämäntyylisiä lahjoja:
Kaikkea ei tullut kuvattua vielä mutta yhden jutun kuvaan kyllä tässä myöhemmin koska se oli toivelistalla jos pitkään ja nyt se tuli saatua. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja: