sunnuntai 23. tammikuuta 2011

neulomisia ja ompelijan roombox

Toisinaan pitää vähän kaveri jelppailla. Olen tainnut aiemminkin mainita, että äitini on aloittanut tämän neulontaharrastuksen vuosien jälkeen uudestaan ja hän sitten aina pientä jelppiä kaipaa. Esimerkiksi kantapäitä hän ei sukkiin suostu (vielä) tekemään, joten minä käyn niitä sitten aina tekemässä. Tällä kertaa pientä apua kaipasivat parit sukat ja yhdet sniikkerit.
Kuvassa olevat harmaat sukat teinkin sitten melkein kokonaan loppuun saakka kun pidin parina päivänä äidin luona Taivaan tulet maratonia. Siinähän ne sitten sivussa valmistuivat. Saadaan kivoja yhteislahjoja aikaan tässä vuoden mittaan varmaan useammatkin. Paparazzi Jonna kävi nappaamassa yhden toiminta kuvankin neulojasta:

Ompelijan / -jattaren roombox on nyt löytäneet toimitilat. Vähän on vaan remonttia vailla ne ja remonttimiehetkin on kutsuttu paikalle. Välineitä miehillä tuntuu olevat.
Kuvassa oleva sininen salkku on minun ihana joululahjani. Palsat ja liimat on reissusta mukaan eksyneitä :) Kyllä tämä(-kin) on selvästi välineurheilua.

Ei kommentteja: