perjantai 1. toukokuuta 2009

Aivan ihanat ilmat

Mie nautiskelin hetken levosta. Viikolla jos opinäytetyö opettajilta takaisin niin hommaa varmasti on. Esitysseminaarikin ois ja kypsyysnäyte myös.

Nyt oon kuitenkii vetäny lonkkaa. Nauttinu ulkoilmasta kaikkine pölyineen ja auringosta. Koko perhe on ahkerasti pyöräillyt ja sit oon istunu tässä ja virkannu.

Tiskirättejä on taas valmistunu :)

Nyt kaivoin jo ensimmäisen ufon esiin. Tätä on myös tullut vähän tehtyä eteenpäin:
Tämän kanssa kävi siis niin että alussa tekemäni virhe akoi häiritä miun silmää niin kovasti, että parin kerroksen jälkeen purkasin koko työn. tästä se sit taas lähtee. Tulin siihen tulokseen jos tuo kerä jää pyörii niin ufottuu sekin. Heti vaan härkää sarvista ja eteenpäin.
Pihaa on myös haravoitu ja nyt voi sit nauttii siististä pihasta. Mukavaa. Haravoidessakin näkee kivasti mitä on saanut aikaan. Tukkosesta olosta huolimatta uhrasin noita pölyjä. Kouluhommiin tuli kyllä kans vähän tehtyä. Tänään pitää suursiivous päivän kun on tuo siivoominen kuten kaikki muukin vähän kärsiny tuosta koulukiireestä.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

:) Niin on ollut ihanat ilmat! Myö voitas joku ilta pyörähtää siinä tuomassa massat ja hakemassa soodat. :) Pääsisit siekin sitten tekemään massa-hommia kunhan kerkeet. Toivottavasti kauniit ilmat jatkuu. Onko siula kesälomaa?

Kirsi kirjoitti...

Täälläkin on ulkoiltu haravan varressa ja nautittu siskon ihanasta seurasta. Ymmärrät varmaan. Miullakin rupeaa olemaan näyttö aikas valmis.