keskiviikko 13. toukokuuta 2009

bloggailusta

Tässä tullut pohdittua, että onko tämä bloggailu joku muoti-ilmiö? kyllästyykö ihmiset kirjoitteluun parin vuoden jälkeen ja osa jo aiemmin? Tuleeko netissä paljon huonoa palautetta joka saa ihmiset vetäytymään salasana taakse?

Monesti näihin on kyllä varmasti hyvät selitykset, sen kyllä uskon ja jokaisen oma asiahan tämäkin on. Silti minua harmittaa kun löytyy paljon ihania blogeja joita tahtoisi lukea niin niihin kirjoittelu on loppunut jo aikaa sitten tai sitten heti tulee ilmoitus että kiitos ja hei!

Kun ihmettelen minkä vuoksi ei suosikkejani päivitellä ja menen sivuille huomaan saavani eteeni ruudun joka kyselee salasanaa jotta pääsisi lukemaan. Harmittaa.

Tästä syystä tahdonkin nyt lausua kaikille kiitokset siitä, että saan vielä lukea niin montaa ihanaa blogia ja joskus huomaan että käyhän täälläkin joku.

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Sinä olet huomannut näköjään saman kuin minäkin! Mutta itselläkin kun on välillä ollut bloggailulaiskuus, niin sen sitten ymmärtää. Ja se on minusta tosi törkeää, että kirjoitellaan pahasti toisen blogiin. Sehän on jokaisen oma blogi!

Täällä on aivan ihana blogipohja!! :-)

Sini kirjoitti...

Näin se menee..mut onneks on paljon hyviä blogeja vielä jäljellä. Toi on kyllä varmasti ainakin monen pistäny salasanan taakke kun on ollu noita tosi ilkeitä anonyymejä kommentteja. Itse oon onneks moisilta vielä säästyny. Tosin en kyllä lopettais bloggaamista niidenkään takia, mulle se on niin purkautumiskeino.