sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kuulumisia

Täällä on taas kiirusta pukannut. Nyt on kuitenkin kaikki kurssit suoritettu, joita sairaanhoitajan amk tutkintoon vaaditaan ja näin ollen tää sit valmistuu tuokokuun lopussa. Uskomatonta kyllä. Pakko on sanoa, että urakka on kyllä ollut kova, kolme ja puoli vuotta elämässä sen iloine ja suruineen. Eilen oltiin sitten luokka kavereiden kanssa asiaa hieman juhlistamassa. Käytiin nauttimassa toistemme hyvästä seurasta ja maukkaasta ruoasta. Taisi siinä tosin siideriäkin hieman mennä. Toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Tuutoropettajamme oli myös kanssamme syömässä ja kiitos hänellekkin siitä. Paljon hän on kanssamme kokenut tuona aikana.

Tässä aiemmin meillä oli tarhan järjestämä ulkoiluiltapäivä ja se oli kyllä kiva. Oli paljon vanhempia ja lapsia mukana. Miula oli jopa kamera mukana mutta eihän sitä ehtiny siinä leikiessä mitää kuvia ottaa. Toimintaa oli meillä järjestämässä tanhhuvaaran liikuntaohjaaja opiskelijat.

Valmiina virkkauksena syntyi tässä koulu tuntien ohessa tällainen kynäpurkin suojus:

Edellistä ufoa en ole saanut vielä selätettyä mutta kaivoin jo uuden esille:Tästä tulee nätti kesähuivi kunhan saan tämän valmiiksi. Tavoitteethan minulla on vähäiset eli ufo per kuukausi. Noita kyllä riittäisia vaikka muille jakaa mutta tuosta tavoitteesta on hyvä lähteä

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon valmistumisen johdosta!!! Upeaa!!! :)

Pami kirjoitti...

Onneksi olkoon!! :-)

Pirjo kirjoitti...

Onnea valmistumisen johdosta! Ja hyvää kesää!