keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Juttuja

Taas se yks pakkaspäivä on hurahtanut sisällä ollen. Tyttärelle opetin ristipistoja ja sitten me vähän ommeltiin yhdessä saumurilla. Jonna teki itselleen neulatyynyn:
Niiskuneiti salkku sai kunnitehtävän olla tästä edespäin ompelusalkkuna. Äidiltä sinne meni sit neulatyynyyn tarvitavat neulat, matkaompelusetti, jokunen ompelulankakerä ja sakset. Oma joulupukin hello kitty kangaskin pääsi salkkuun.

Mie tein kans uuden neulatyynyn:Ohje on siis täältä. Tosin tää pörrökangas ei ehkä oo siihen paras mahollinen mut hei siinä on kuitenkii lehmätäplät.Hopeisen väriset napit pääsivät kumpaankin puoleen. Aavistuksen verran huonosti näkyyvät salaman vuoksi vaikka kuinka yritin laittaa valoja.

Nenäliinat valmistuivat:

Lahjapussukoita ensi jouluksi on tässä:
Noita saa varmasti tehä lisää ja toinen samanlainen verho odottaa vuoroaan päästä saksien alle. Kaksi isoa pussia on noilla nyöreillä suljettavissa ja noihin pieniin tulee siis nauhat kaulaan paketointi vaiheessa. Hyödynsin laiskana noihin isoihin nuo valmiit käänteet jotka verhossa oli. Tulipahan käyttöön nuokin kun muuten ovat vain lojuneet tuolla kaapissa.

Pää pusuaa ideoita kun vaan jaksais tehhä. Silmätulehdus on jotenkin vetänyt voimat pois kun monta kertaa päivä laittelee tippoja ja huuhtoo tuota. Alkaa onneksi olla parempi jo. Huomennakin koetan saada jotain tehtyä. Joka välissä kun on aikaa ja voimia tulee joku juttu tehtyä. Tänään oli kyllä mukava Jonnan kanssa puuhailla. Jonna teki vielä itse helmiäkin tuossa kun mie ompelin. Jos huomenna ois vähemmän pakkasta pääsis neiti ulkoilemaankin. Nyt tuntuu koko ajan olevan ihan liikaa energiaa neidillä.

Ei kommentteja: