sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Ommeltua

Piti tässä tehdä pikana kihlajaislahjaa kun sellainen ilouutinen tuli. Pariskunta harrastaa ruoan laittoa, joten päätimme Jonnan kanssa että teemme heille essut. Kankaitakaan ei ehtinyt ostelemaan joten piti käyttää jo olemassa olevia, eli tässä siis varastokankaista kasattua lahjaa:
Emännälle oma essu. Tuo Jonnan kankaan painanta on kyllä ihanaa ja tuo tavutus todella mainio :D on herättänyt täällä hilpeyttä. Sitten Isännän:
Sama linja jatkuu. Noista tuli ihanat ja toivon kovasti että saajat tykkäävät. He ovat kyllä arvostaneet kaikkea mitä olemme Jonnan kanssa heille tehneet. Sitten teimme vielä nämä:
Ihanaa kerrassaan :) Mitähän sitten tekis seuraavaksi. Jotenkin on tuo ompelukärpänen päässyt puremaan.

Sitten vielä tuli puuhasteltua lisää noita kestopesulappuja, nyt sitten tällä uudella idealla pehmeä ja karhemapi puoli :) pitäs testata toimiiko :)
Nyt meillä on sitten hyppineet nämä:Jonna tykkää. Kummasti noilla leikkiä riittää vaikka ovat ihan herneilllä täytettyjä. Viisivuotiaskin noista nähtävästi jaksaa innostua :D Eivätpähän ola valmiiksi leikittyjä, noilla kaupan leluilla ei tunnu jaksavan pitkään leikkiä. Joululahjaksi saadut palapelitkin teki niin nopsaa, että pitäs nyt vissii sit haastavampia ostaa. 100-160 palaa eli 6-7 vuotiaille tarkoitetut eivät olleet riittvään haastavia. No nyt ollaan sitten pakkasten kunniaksi yhdessä rakennettu minun 500 palan palapelejä. Hyvin osaa niitäkin mutta niissä riittää haastetta. Ehkä pitäs joitain 250 tai jotain ostaa omia jos ne ois sit yksin tehtäväksi riittävästi haastetta tarjoavia. Jos jollain on semmosii tarjota niin otahan yhteyttä. Kävin tuolla netissä jo palapelikauppaa kurkkimassa...

ps. Tasan 50 postausta viime vuonna, eli melkein yksi per viikko. Saiskohan nyt tänä vuonna.

2 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Nuo essut on huippuja!

Merituuli kirjoitti...

Ihanat essut!!! Käyttäjät kiittävät! Laitan ruoanlaittokuvia sulle jossain vaiheessa - eli käyttöön menivät heti! Myös sydäntyynyt löysivät paikkansa kodistamme, keinutuolityynyinä! Mistä te aina keksittekin noita ihania ideoita? :D
t: yllä mainittu kihlajaispariskunta ;)